EH Sona: Dj Makala

November 17, 2012 · Print This Article

01/12/2012 Dissabte, 20h a l’Euskal Etxea. Darrer concert d’EH SONA 2012! DJ MAKALA [DJ]. Concert gratuït

https://www.myspace.com/djmakala

Mikel Unzurrunzaga Schmitz aka Makala, en actiu des de fa dues dècades, és disc-jockey de club i de ràdio a parts iguals. És, a més, un músic versàtil, productor i remesclador, Durant aquests anys ha actuat a clubs i sales de Portugal, Itàlia, l’Estat espanyol, França, Bèlgica, Holanda, Regne Unit, Suïssa, Àustria, Alemanya, Eslovàquia, República Txeca, Polònia, Dinamarca… i a alguns festivals d’Europa, destacant Sonar, Popkomm, Jazzaldia o Womex. La música de Makala és molt eclèctica amb sons calents i tropicals,. És a dir, diversió i ball a dojo = Happy Sound!

YouTube Preview Image

makalah

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.