El futbol basc, al Txoko!

September 29, 2012 · Print This Article

Si t’agrada viure l’emoció de ben aprop, si sents els colors del teu equip, si no vols veure els partits només amb la companyia del sofà, vine al Txoko de l’Euskal Etxea de Barcelona! Hi podràs veure tots els partits dels equips de futbol bascos en pantalla gegant! L’emoció, l’ambient i els preus populars hi estan garantits!!!

selecció gran

A més, al Txoko pots gaudir d’un munt d’activitats! Darrere el restaurant trobareu un ambient immillorable, un espai de trobada on podreu passar la tarda, menjar i beure a preus populars, gaudir amb les activitats culturals, fer costat els equips bascos, i sobre tot, passar una estona agradable! Un racó d’Euskal Herria al bell mig de Barcelona.

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.