Crossfire/Foc Creuat

March 16, 2013 · Print This Article

11/04/2013 Dijous, 20h a l’Euskal Etxea. [Literaldia] Crossfire/Foc creuat. Taula rodona amb els il·lustradors i dibuixants Josevisky, Xabier Sagasta i Irati FG. Gratuït

Es parlarà sobre les possibilitats de narració que donen els còmics entesos com a seqüència art. Sent la forma més barata d’explicar històries visualment, per part dels dibuixants responsables de l’exposició que hi haurà a l’Euskal Etxea durant tot el mes d’abril analitzarem la llibertat que dona el còmic als autors i la varietat d’obres que es creen.


Komikiak, sekuentzia arte bezala ulertuta ematen dituen narrazio aukeretaz solastuko gara. Istorioak bisualki kontatzeko dagoen modu merkeena izanda, egileei eskeintzen dien askatasuna eta sortzen diren lanen barietatea aztertuko dugu erakusketan parte hartuko dugun marrazkilarien lana adibide hartuta.

kartela katalanez

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.