Korrika badator!!!

February 23, 2013 · Print This Article

Korrika Badator!!! Ja arriba la Korrika!!! Aquest any toca passar-se el relleu de l’euskera d’uns als altres! Toca sortir al carrer i còrrer per la llengua. I a l’Euskal Etxea hem preparat tot un mes farcit d’activitats que hi estan relacionades. El gran dia serà el 16 de març, quan la Korrika recorrerà els carrers de Barcelona. Abans però, concerts i xerrades vestiran la celebració.

La Troba Kung-Fú, Davide Salvado, Napoka Iria, i Victor de Diego seran els encarregats de posar la banda sonora a la Korrika durant tot el mes de març. I els debats sobre llengües minoritzades i noves tecnologies o la reforma Wert posaran l’accent en la defensa de l’euskara o el català entre d’altres.

Però el gran dia és el 16 de març, un dia en què hem preparat un munt d’activitats abans i després de la Korrika. Quan haguem posat el nostre granet de sorra per la Korricursa, ens desplaçarem a Can Batlló on hi tindrem el centre d’operacions amb jocs, concerts i un fantàstic dinar.

cartell_a2

Des de l’Euskal Etxea volem que sigui tot un èxit i per això necessitem que ens donis un cop de mà. I per a això caldran moltes mans. Ens dones un cop de mà? Si t’hi animes, només cal que omplis aquest formulari.

Però això no és tot! També volem animar-te a venir al final de la korrika a Baiona el cap de setmana del 22 al 24 de març. T’hi apuntes? Véns amb nosaltres a fer arribar l’esukera a tots els racons? Véns amb nosaltres a Baiona a posar el punt final a la korrika 2013? Inscriu-t’hi aquí!

Aquí teniu la cançó de la KORRIKA!

YouTube Preview Image

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.