Ziztadak-Tábanos

January 12, 2013 · Print This Article

31/01/2013 Dijous, 20h a l’Euskal Etxea. Documental Ziztadak-Tábanos i xerrada a càrrec de Sabino Ormazabal i dels directors del film: Oriol Andrés, Carlos Castro i Gemma Garcia [Ez Ahaztu-No Oblidem] Gratuït


Quan els estats no situen com a prioritat el benestar de les persones, quan garantir el creixement dels negocis posa en risc el més bàsic de la condició humana, només cal desobeir i construir posant la vida en el centre.

En aquests moments en què, com diu Fernández Llíria, per donar llibertat als diners fa falta empresonar i acoquinar a la gent, la desobediència i l’acció no violenta és una via legítima i coherent per frenar a uns mercats als quals les persones els importen molt poc.

Recuperar i aprendre de l’experiència d’altres lluites és fonamental en la conjuntura actual. Això és el que pretén el documental Ziztadak-Tábanos que se centra en l’acció no violenta com a mètode i filosofia a partir d’experiències concretes a Euskal Herria.

https://www.vimeo.com/40309283
ziztadak_tabanos-poster

Comments

Una Resposta en “Ziztadak-Tábanos”

  1. Contrast – Journalist Group – El documental Ziztadak/Tábanos, a l’Euskal Etxea on January 29th, 2013 10:35 am

    [...] proper dijous 31 de gener es projecta el documental Ziztadak-Tábanos a l’ Euskal Etxea amb Sabino Ormazabal, escriptor i periodista, impulsor del projecte. La projecció té lloc en el [...]

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.