Un octubre per llepar-se els dits

September 29, 2012 · Print This Article

Ja tenim aquí les activitats del mes d’octubre! A la tardor torna el cicle “EH a la taula” i amb ell un munt d’oportunitats de gaudir de la gastronomia basca. Però no només dedicarem el mes al paladar, també hi ha un espai per a les oïdes, la vista… Concerts, exposicions, documentals. L’agenda d’octubre arriba farcida d’activitats!

agenda_2mm

El primer plat d’aquesta agenda és el cicle EH A LA TAULA. La programació d’enguany inclou un tast de carn, un de formatge, un de vins, etc… i el tradicional concurs de truites de patata! També podreu veure el documental Mugaritz, la cocina inacabada i aprendre tot el que volieu saber sobre els bolets o sopar a una societat gastronòmica!

El segon plat d’aquest menú passa per la música, amb un vermut musicat, un concert de Los Moussakis, i un altre de Bakelite.

Les postres les serveixen l’exposició de fotografia que Gabriel Brau i Gelabert (UPIFC) farà del 8 al 25 d’octubre (L’home i el seu entorn a diferents paisos d’Àfrica).

I us recomanen que feu un raconet perquè el 26 d’octubre comença un festival que enguany arriba amb més força que mai: l’Euskal Herria Sona!

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.