Rafa Berrio

October 22, 2011 · Print This Article

El proper 28 d’octubre concert de Rafa Berrio dintre del cicle “El Rebost”. A les 20h, 5€ amb consumició (sòcies i socis gratuït). Rafael Berrio (Donostia, octubre 1963) Va formar en el col•legi del Cor de María del barri donostiarra de Gros el seu primer grup en 1979 .
En 1981 va ser cridat per formar part del Donosti-Sound en gira (que va culminar en el Rockola de Madrid) al mateix temps que gravava el seu primer EP, una obra de joventut en vinil sota la inevitable influència de la Nova Ona.

Al 1991 grava per Shanti Records Grava un primer LP en els estudis Du Manoir de les Landes, inèdit a causa de la posterior fallida d’aquella companyia. Al 1993 grava a l’Estudi DeLucas de Sant Sebastià, un segon àlbum, llarga durada, amb producció executiva de Diego Vasallo, en tiratge limitat, i afrontar una gira autogestionada amb cert èxit de crítica i públic, encara que minoritària i reduïda. Dos anys més tard grava una nova col•lecció de cançons per les quals s’interessa la companyia independent valenciana Criminal Discos.
Ara, Rafael Berrio es troba presentant el seu flamant cinquè àlbum editat novament per la companyia Warner, gravat a Madrid en la primavera de 2010, arreglat i produït per Joserra Senperena.

Datorren urriak 28an, 20etan eta “El Rebost” zikloaren barruan, Rafa Berrioren kontzertua. 5€ kontsumizioarekin (bazkideek doan). Rafael Berrio (Donostia, 1963). Bere lehen taldea 1979an sortu zuen Groseko Mariaren Bihotza eskolan. 1981 urtean Donosti Sound giran parte hartzeko deitu zuten (MAdrileko Rockolan amaitu zen bira). Momentu horretan bere lehen EP-a grabatzen ari zen, biniloan grabatutako gaztetako lan bat.

1991 urtean Shanti Recordsentzat lehen LP bat grabatzen du, Du Manoir estudioetan, argitaratu gabea, konpainia honek porrot egin ostean. 1993an DeLucas Estudioan bere bigarren lana argitaratzen du, Diago Vasalloren ekoizpen exekutiboarekin. Bi urte eta gero, Valentziako Criminal Discosekin beste kanta sorta bat grabatzen du.
Orain Rafa Berrio bere bosgarren lana aurkezten ari da, Warner konpainiak editatua eta 2010 urtean Madrilen grabatua, Joserra Senperenak konpondu eta ekoiztua.

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario bat idatzi ta nahi eskero gravatar bat jarri.