Un darrer sorteig espectacular!

June 20, 2015 · Print This Article

Aquesta setmana fem el darrer sorteig del curs i volem que sigui espectacular. Per això et regalem… Una obra d’art! Un quadre d’Iñigo Aristegi dedicat per l’exalcalde de Donostia, Juan Carlos Izagirre!

Aquest sorteig tan fantàstic és exclusiu, com sempre, per a socis i sòcies de l’Euskal Etxea. Si encara no t’has posat la Txapela… A què esperes?! Si la portes posada, només cal que omplis el formulari i tinguis sort! Si ets la persona guanyadora t’enduràs una obra única feta amb sorra de la Concha!

5

Comments

Una Resposta en “Un darrer sorteig espectacular!”

  1. Patxi Arbizu Urdiain on June 21st, 2015 6:01 pm

    Me encantaria que me tocara
    Bonito recuerdo

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.