Vermutassu

May 30, 2015 · Print This Article

21/06/2015 Diumenge, a les 14h. [Vermut musicat]. Vermutassu. Concert vermut al Txoko. El recorregut comença a les 12h al Fossar de les Moreres on es pot comprar el tiquet per a tot el recorregut

T’agrada gaudir de bona música mentre degustes unes tapes dallò més suculentes? Doncs segur que ja deus conèixer el Vermutassu; el Cerca-Tasques de la festa major del Casc antic. Fem un recorregut per 6 bars o establiments del barris de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera on es pot degustar una beguda (alguns locals ofereixen una consumició diferent al vermut) i una aperitiu a cada establiment!!! Tot això acompanyat d’una banda per què la festa no pari. I un d’aquests espais és l’Euskal Etxea!

L’activitat començarà al Fossar de les Moreres a les 12 del migdia on es podrà comprar el ticket per poder participar. Amb el ticket es podrà adquirir una beguda (normalment vermut o cervesa) i una tapa a cada bar. Aquest any el Vermutassu Passarà per l’Euskal etxea, cal Andreu, Cafeta Rai, Blau, Antic Teatre i el Centre Sant Pere. 6 bars i únicament per 10€! A més a més, estarem acompanyats durant tot el recorregut per la Marxing Band.

image

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.