Un fons de cultura basca de luxe

May 30, 2015 · Print This Article

Ja ha passat Literaldia però aixpo no vol dir que la literatura basca passi a un segon pla. Coneixes el fons de cultura basca de la Biblioteca Agustí Centelles de Barcelona (Comte d’Urgell, 145-147)? Ves-hi quan vulguis i gaudeix de les lletres basques!

Els orígens d’aquest fons són fruit del conveni signat entre l’HABE, Institut per a l’euskaldunització i alfabetització d’adults, i Biblioteques de Barcelona, amb l’objectiu de difondre la llengua i cultura basques i fomentar-ne l’aprenentatge entre els usuaris de les biblioteques.

La xarxa de entitats que fem classes d’euskara a Barcelona (Euskal Etxea, EOIB, UB i UAB) vam promoure la creació d’un Fons Basc a les Biblioteques de Barcelona. Fruit d’això, fa dos anys que funciona un conveni entre Biblioteques de Barcelona i l’institut d’euskaldunització HABE, que va dotant un fons de llibres del País Basc tant en euskara com traduïts.

Tota la informació dels exemplars que hi ha i que podeu consultar o emportar-vos amb el servei de préstec és aquí i aquí.

IMG_4468

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.