Sortegem un pack per al “caloret”

May 2, 2015 · Print This Article

Ja el tenim aquí! Fa dies que notem el “caloret”… de la primavera! I nosaltres volem que els socis i sòcies comenceu a gaudir del bon temps de la millor manera! Aquesta setmana sortegem un pack per viure al màxim el caloret!

Portes posada la txapela? Doncs aquesta setmana pots combatre el “caloret” amb el nostre sorteig! La persona guanyadora s’emportarà una bossa de l’Euskal Etxea dissenyada per Kukuxumusu per portar a la platja, a la piscina o els darrers dies a la ciutat. Però la bossa no està buida! A dins hi trobareu una ampolla de sidra per a refrescar-vos, una mica de música i una bona lectura! Què cal fer per guanyar el sorteig? Només tenir sort i… Omplir el formulari!
IMG_4461

Comments

Una Resposta en “Sortegem un pack per al “caloret””

  1. Patxi Arbizu Urdiain on May 5th, 2015 11:46 am

    Buen lote para pasar el verano

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.