Les últimes pàgines de Literaldia

May 2, 2015 · Print This Article

Arriba la recta final del festival de literatura basca de Barcelona, Literaldia 2015. Un certamen per on han passat noms i plomes ben conegudes, noves propostes i fusions de música i literatura. Però encara no ha acabat. Fins al 9 de maig sou a temps de saber com acaba aquesta història.

Les darreres planes de Literaldia 2015 passen per tres finals. Un primer, protagonitzat per Pomes perdudes, un llibre d’antologia basca que, per primera vegada, s’edita en català. El segon final va de la mà de Iratxe Retolaza i del món del còmic basc amb una xerrada per als fans d’aquest gènere. I el darrer final, protagonitzat per Danele Sarriugarte, que ens permetrà conèixer de primer mà el procés de traducció, el projecte d’EIZIE i gaudir d’una lectura en euskara i català.

Print

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.