Muguruza, Atxaga, Rivas… Sant Jordi!

April 18, 2015 · Print This Article

Les lletres basques segueixen envaint tots els racons de Barcelona i aquesta setmana prometen arribar a tothom. Les propostes de Literaldia 2015 continuen i no s’aturaran fins al 9 de maig. I, com sempre, es combinen amb altres disciplines per arribar a tots els públics i satisfer tots els gustos.

La setmana del 20 d’abril arriba ben carregada. Literaldia, concerts, bertso afaria. Hi ha propostes per a tothom! En l’àmbit de les lletres, els protagonistes seran Fermin Muguruza i el duo format pels escriptors Atxaga i Rivas (que tindreu l’oportunitat de veure en dos espais diferents el mateix dia: a la UAB i a la biblioteca Agustí Centelles). També Sant Jordi ens farà sortir al carrer i enguany hi serem amb Fermin Muguruza que signarà llibres.

En l’àmbit musical, la banda sonora de la setmana la posaran des de Barakaldo els Revolta Permanent, que tornen amb més força que mai.

I per satisfer tots els sentits, el 24 us proposem barrejar música, literatura i gastronomia en el popular Bertso Afaria. Ja heu comprat el vostre tiquet?

literaldia

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.