Sarrionandia + GOSE a Literaldia’15

April 11, 2015 · Print This Article

Literaldia ja ha començat a caminar amb una programació de pel·lícula. Després de la sorpresa que Bide Ertzean i Metrokoadroka kolektiboa ens van donar divendres amb un fantàstic recital + concert a través de Nola Belztu Zuria, aquesta setmana és el torn de GOSE i Joseba Sarrionandia. Però això no és tot i… la setmana que ve, arriben Fermin Muguruza i Bernardo Atxaga amb Manuel Rivas!

El proper 18 d’abril Literaldia ens permetrà gaudir de com l’escriptor Joseba Sarrionandia, el grup musical Gose i els artistes plàstics Iñigo Arregi i Juan Luis Goikolea uneixen les seves diferents disciplines en el projecte GOSARIAK. Abans però, haurem agafat forces amb eñ vermut musicat al Txoko que aquesta vegada portarà el ritme de Dani Caracola.

Tot plegat, mentre seguim gaudim de les bones lletres que la setmana vinent, la de Sant Jordi, comptaran amb noms ben coneguts: Fermin Muguruza, Bernardo Atxaga i Manuel Rivas. També tindrem la música de Revolta Permanent i el Bertso Afaria! I encara quedarà molt per escriure fins al 9 de maig!

YouTube Preview Image

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.