Muguruza, Atxaga, Sarrionandia…

March 28, 2015 · Print This Article

A l’Euskal Etxea ens agrada fer “bona lletra” i per això el festival de literatura que fem cada any, és per treure’s el barret. Enguany no n’és una excepció i Literaldia 2015 té força noms que val la pena destacar: Fermin Muguruza, Bernardo Atxaga, Joseba Sarrionandia… Però també d’altres que, tot i ser potser més coneguts a Catalunya, segur que us enganxaran a les seves pàgines.

Com sempre, per nosaltres la literatura no és només la protagonista d’un dia. Per Sant Jordi serem al carrer, com és habitual, però el nostre festival de literatura dura tot un mes. El tret de sortida serà el proper dia 10 amb Nola Beltzu Zuria, un recital/concert d’aquells que et deixen amb la boca oberta. I a partir d’aleshores la literatura no deixarà d’omplir les setmanes a l’Euskal Etxea. De vegades, acompanyada per la música de Bide Ertzean o GOSE, d’altres en solitari i d’altres, en forma de conversa o còmic. Nosaltres sempre fem bones lletres!

Print

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.