Aulki Hutsak

February 15, 2015 · Print This Article

27/02/2015 Divendres a les 21h a l’Euskal Etxea. ALTERZINEMALDIA: Aulki Hutsak. Projecció del documental amb col·loqui posterior. GRATUÏT

Què passa quan mor un ésser estimat? És normal el que sento? Quan ens hem de començar a preocupar? On anar si ens encallem? És una part de la bateria de preguntes a les que respon el documental ‘Aulki Hutsak’ (’Cadires buides’) sobre la mort i el dol, que aborda un tema quasi tabú en la nostra societat.

‘Aulki hutsak’ recull testimonis de persones que després de patir la pèrdua d’un ésser estimat han viscut l’experiència del dol. Iñaki Peña intenta respondre a la pregunta més complicada que és la de com omplir el buit de qui ja no hi és. No hi ha fórmules que diguin com manejar aquesta dolorosa experiència.

http://www.vimeo.com/81083489

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.