Volem més zinema!

February 14, 2015 · Print This Article

Els vostres desitjos són ordres. Voleu més cinema i en tindreu, perquè Zinemaldia.Cat no acaba amb les dues seccions oficials. Continua amb l’AlterZinemaldia (del qual ja n’heu fet un tast amb els Kimuak, el Txo, la marató i la ruta de cine. Tindreu l’agenda força ocupada tot el mes de febrer!

Zinemaldia.Cat creix i ho fa en molts aspectes, amb noves propostes: una marató de pel·lícules basques de Julio Medem al cinema Maldà, un espai infantil paral·lel al festival (anomenat TXO!), i una ruta de cinema acaben de posar la cirereta del pastís.

A més, amb l’objectiu de donar veu a encara més propostes i més pel·lícules i impulsar així un coneixement més ampli del cinema basc, enguany s’ha creat l’AlterZinemaldia. Un espai on podrem trobar pel·lícules i propostes úniques, que només es podran veure al Festival de Cinema Basc de Catalunya, concretament a l’Euskal Etxea. Entre aquestes propostes hi haurà la selecció dels millors curtmetratges del 2014, els clàssics Kimuak, que, com cada any, faran descobrir als espectadors nous realitzadors i constatar el talent dels directors més habituals d’aquest programa de la Filmoteca Basca.

zinemaldia_100x70

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.