Ruta de cine

February 14, 2015 · Print This Article

27/02/2015 Divendres a les 19h. ZINEMALDIA.CAT: Ruta de cine. Sortida des del Col·legi d’Arquitectes (plaça Nova 5). GRATUÏT. Amb la col·laboració de la Directa. Cal inscripció prèvia

El cinema es pot viure als carrers de Barcelona i per enfortir encara més els llaços que uneixen bascos i catalans, l’Euskal Etxea, juntament amb la Directa ha organitzat una ruta de cine pel centre de la ciutat. De la mà del periodista Ignasi Franch recorrerem el Raval i la seva relacio? amb el cinema. A través dels espais d’En construcción o De nens, i d’escenaris de rodatges del Franquisme com Apartado de correos 1001 i posteriors a la reforma (Mónica del Raval), descobrirem la vertiginosa transformació d’un barri vist per la gran pantalla.

rutacine

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.