Lasa eta Zabala

February 8, 2015 · Print This Article

15/02/2015 Diumenge 21:30h als Cinemes Girona. ZINEMALDIA.CAT:Lasa eta Zabala (ficció). VOS. Dirigida per Pablo Malo. ASSISTENT: Josean Bengoetxea (actor)

Amb Unax Ugalde i Francesc Orella. Octubre de 1983. Els joves refugiats bascos Joxean Lasa i Joxi Zabala desapareixen a Baiona sense deixar rastre. Passaran 12 anys abans que els seus cossos, assassinats i enterrats en calç viva, siguin identificats i s’obri així un sumari llarg i tortuós en el qual Iñigo, advocat de les famílies, i el seu ajudant Fede intentaranportar els assassins davant la justícia, arrossegant un greu perill personal i enfrontant-se al dilema de si és lícit respondre al joc brut amb les seves mateixes armes.

http://www.vimeo.com/105355171

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.