Encara ets a temps d’aprendre euskara!

January 24, 2015 · Print This Article

Ja ho tenies al cap però al final no et vas decidir. Doncs no t’ho pensis més, als propòsits per al 2015 ja en pots sumar dos més (a part de deixar de fumar i apuntar-se al gimnàs): posar-te la txapela i… estudiar euskara. Aquest mes de gener et pots matricular si no ho vas fer al setembre! Veuràs que saps més euskara del que penses! Pots matricular-te del 12 al 28 de gener!

L’Euskal Etxea de Barcelona no retalla la cultura ni passa les tisores a la llengua. Per això, ara, APRENDRE EUSKARA és més fàcil que mai! A classe o des de casa, entre setmana o el cap de setmana. Tant és! Ja no tens excusa per no venir a l’Euskal Etxea a descobrir que saps més basc del que et penses!

Apostem per la llengua, per ensenyar-la, difondre-la, fer-les crèixer, i per això, enguany, posem encara més facilitats a tots i totes els qui voleu aprendre euskara. Com ho fem? Doncs amb aquestes premisses:

- Els nostres cursos són homologats
- Aprendràs en un ambient euskaldun amb centenars de propostes i activitats
- I si no et van bé els horaris, fes-ho des de casa!

A l’Euskal Etxea veuràs que saps molt més euskara del que penses!

Si vols més informació ho pots fer de tres maneres: trucant-nos (93 310 22 00), a la web o enviant un correu electrònic a euskarabcn@euskaletxeak.org.

euskera2

Comments

2 Respostes en “Encara ets a temps d’aprendre euskara!”

 1. admin on January 30th, 2015 8:31 pm

  Hola
  No nos ha llegado, al menos el correo ni a facebook.
  Ahora pasamos tu correo al responsable d’euskara pero igualmente te damos el correo euskarabcn@euskaletxeak.org

  Barkatu

 2. ella on January 30th, 2015 3:05 pm

  Hola,
  Os mande 2 emails al email de la pagina web, uno al email arriba (hoy), un mensaje por facebook y tambien una llamada donde he dejado un mensaje de voz al buzon…y nadie me ha contestado. No entiendo. Por favor, tengo interes en aprender euskara..bueno seguir aprendiendo. Si alguien me puede contestar por favor, seria genial.
  Gracias.

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.