Echevarriatik Etxeberriara

January 24, 2015 · Print This Article

08/02/2015 Diumenge 21:30h als Cinemes Girona. ZINEMALDIA.CAT: Echevarriatik Etxeberriara (documental). Dirigida per Ander Iriarte.

A partir d’exclusivament gent que viu o és natural d’Oiartzun, el documental tracta d’indagar la importància que ha tingut la violència dins del món de l’esquerra abertzale, (entenent aquesta com un grup gran i heterogeni). La violència això si, expressada en les seves diverses formes, (la d’ETA, la policial, la política, la del poble, la de l’estat, la psicològica, etc). Per a això, Ander Iriarte, director del documental, té la intenció d’utilitzar l’entorn que millor coneix com a reflex d’alguna cosa mes gran.

http://www.vimeo.com/84432769

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.