El 2015… Posa’t una txapela, de cine!

December 13, 2014 · Print This Article

Encara no t’has posat la txapela? Encara no has portat cap nou soci/a? No ens ho podem creure! Si estimes la cultura basca, si t’agrada tenir centenars d’activitats gratuïtes, descomptes, sortejos exclusius… Te l’has de posar i posar-la a tothom que coneguis!

El 2015 volem seguir creixent i fent créixer la cultuta basca i per això comptem amb tu. Perquè tu ho fas possible cada vegada que et poses la txapela. I si no te l’has posada, a què esperes? Ser soci/a de l’Euskal Etxea vol dir tenir la cultura a l’abast amb centenars d’activitats gratuïtes, descomptes exclusius, sortejos… I ens adaptem a la teva butxaca! Sou família, estudiants, aturats o jubilats? Teniu una tarifa especial!

I per acabar d’animar-vos a posar-vos la txapela ja us anunciem que si us feu socis abans del 15 de gener, us regalem un abonament per Zinemaldia.Cat! Podreu veure totes les pel·lícules gratis!

Ja ets soci/a? També tenim regals per a tu! Si regales una txapela, et regalem a tu també l’abonament per Zinemaldia.Cat. I si en portes un de nou, et regalem una entrada per l’estrena de Zinemaldia.Cat!

txapela

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.