Tu pots fer l’#euskaraviu

November 29, 2014 · Print This Article

El 3 de desembre és el Dia Internacional de l’Euskara i volem comptar amb tu per celebrar-lo! Ajuda’ns a demostrar que és una llengua ben viva! Com ho pots fer? Volem que diguis ben alt que apostes per l’euskara i que ho facis a twitter i a la nostra pàgina de facebook amb el hasthag #euskaraviu! Entre tots els participants sortejarem un fantàstic premi!

La millor manera de mantenir viva una llengua és utilitzant-la. Per escriure, per parlar, per riure, per plorar, per enamorar-se, per enfadar-se… Tant és! L’important és utilitzar-la i nosaltres volem que es ajudis a fer que l’euskara segueixi ben viu! Per això el dia 3 et proposem que juguis amb nosaltres a #euskaraviu. Entre totes les persones que hi participeu, sortejarem un fantàstic lot de productes de l’Euskal Etxea dissenyats per Kukuxumusu!

MOU LA LLENGUA/ MUGI MIHIA! Només cal que ens diguis a twitter #euskaraviu i el lloc on ets (Barcelona, Bilbao, Londres, Nova York, Badalona…). Volem fer un mapa amb totes les persones que defenseu l’euskara i que aposteu per la nostra llengua! Afegiu-hi una foto si voleu, així us veiem allà on sigueu! Entre totes les persones que hi participeu, farem el sorteig! Ah! I no us oblideu de nominar a dues persones perquè segueixin la cadena! Començarem el dia 3 de desembre ben aviat i esperem que no s’aturi fins que avabi el dia!!! Ah, i si no teniu twitter, feu-ho al post de facebook que el dia 3 penjarem a la nostra pàgina!

Comments

2 Respostes en “Tu pots fer l’#euskaraviu”

 1. Susanna Sureda on December 5th, 2014 11:20 am

  Egun on! Bon dia!

  M’ha dit un ocellet que …la guanyadora del sorteig de productes de l’Euskal Etxea dissenyats per Kukuxumusu per haver participat a #euskaraviu és Susanna Sureda!

  i això, com ho farem???
  merciiiii

 2. narcis vivolas on December 3rd, 2014 11:05 am

  #euskaraviu a Girona!
  Elkartasuna ez da delitua!

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.