Su Ta Gar a EH SONA!

November 22, 2014 · Print This Article

Sabem que molts i moltes estàveu esperant aquest concert! I dissabte 29 de novembre és el dia! Un grup mític, referent i històric de la música basca arriba a Barcelona de la mà d’EH Sona. L’Euskal Etxea us porta… SU TA GAR! Un concert que, com la resta que us proposem no us podeu perdre! Però encara quedem tres propostes més de l’EH Sona 2014!

Aquesta setmana SU TA GAR + Eratu és el plat fort de l’EH Sona. I segur que no hi voleu faltar. Ells us esperena la cita que teniu dissabte a Razzmatazz. Podeu comprar l’entrada anticipada, esperar a taquilla o, fins dimecres 26, sou a temps de participar al sorteig de 5 entrades! No teniu excusa per no anar-hi!

Però a EH Sona encara queden tres propostes més per gaudir de la bona música basca. Primera: un concert aquesta setmana, el de Balerdi Balerdi, un grup potser poc conegut a Catalunya però que val la pena descobrir i seguir. Segona, el taller d’autogestió musical d’Ainara LeGardon (no us encanteu, les places són limitades!). I tercera: el concert d’Ainara LeGardon, una veu i proposta musical exquisites!

YouTube Preview Image
YouTube Preview Image
YouTube Preview Image

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.