Sortegem entrades per SU TA GAR + Eratu!

November 22, 2014 · Print This Article

Seguim amb els sortejos irresistibles! I aquesta setmana en tenim per a tothom. Si no ets soci/a de l’Euskal Etxea tens premi i si ho ets, també! Voleu anar gratis al concert de Su Ta Gar + Eratu? Doncs seguiu llegint!

Falten opcs dies perquè a EH Sona hi toqui un dels grups més coneguts, reconeguts i seguits de la música basca: Su Ta Gar! Voleu anar gratis a aquest concert? Doncs podeu fer-ho amb un sol clic i creuant els dits! Sortegem 5 entrades perquè pogueu anar al concert. Només heu d’omplir el formulari!

YouTube Preview Image

Comments

Una Resposta en “Sortegem entrades per SU TA GAR + Eratu!”

  1. jon aberasturi on November 27th, 2014 5:11 pm

    Hainbeste urte euskal herrian ikusten Su ta Gareko kontzertuak ta orain bartzelonan ikustea guztiz ohore izango da niretzat. Beti jo ta ke

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.