Ainara LeGardon

November 22, 2014 · Print This Article

06/12/2014 Dissabte, 20h a l’Apolo [La 2]. EH SONA: Ainara LeGardon. Preu: 10€ Anticipada (entradium.com) i 12€ taquilla

Ainara ha sigut sempre la més íntima dels artistes. Les seves cançons són una companyia audaç, comprensiva i esclaridora, i finalment només podem agrair-li la seva valentia.

Darrere de la seva estètica sòbria i la seva característica intensitat emocional, la música d’Ainara LeGardon commou per la seva honestedat i amaga una riquesa expressiva que, en les successives escoltes, els revela nous aspectes de nosaltres mateixos. La seva qualitat musical es demostra en el fet que les seves composicions formen part de llargmetratges com “Abre los ojos”, d’Amenábar, i documentals com els realitzats per Álvaro Sanz.

LeGardon porta més de dues dècades recorrent amb les seves cançons els escenaris d’Europa (Frància, Itàlia, Bèlgica, Holanda i Alemanya) i Estats Units d’Amèrica, on ha ofert concerts en alguns dels clubs més llegendaris de Nova York, com és el cas del CBGB, freqüentat per Andy Warhol i on van començar a tocar The Ramones.

L’any 2003 crea el seu propi segell discogràfic, Winslow Lab, amb el que edita els seus últims quatre discs en solitari. La seva trajectòria, coherent, i el seu discurs sincer han fet d’ella una referència imprescindible del folk-rock estatal.

YouTube Preview Image

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.