Taller autogestió musical

November 15, 2014 · Print This Article

05/12/2014 Divendres de 10-14h i 16h-20h a l’Euskal Etxea. EH SONA: Taller d’autogestió musical a càrrec d’Ainara LeGardon. Masterclass autogestió musical amb Ainara LeGardon. Cal reservar plaça a codetickets. 15 places màxim. Preu: 30€

L’Euskal Etxea, en el marc del festival Euskal Herria Sona, ha programat una masterclass amb Ainara LeGardon, música i gestora cultural basca especialitzada en l’autoedició musical. Ainara LeGardon condensa en els seus tallers l’experiència de més de 20 anys en la música i la gestió cultural, tractant de transmetre els seus coneixements sobre les eines i opcions que estan a disposició dels artistes a l’hora d’autogestionar un projecte.

En nombroses ocasions els músics han d’afrontar situacions que van més enllà d’allò merament artístic i que generalment estan fora dels seus coneixements sobre el marc legal que les regula, i dels seus drets i opcions. Per altre costat, realitzar la promoció i la difusió del propi treball pot convertir-se en una tasca massa àrdua si no s’aconsegueix optimitzar el temps i l’esforç utilitzant les eines adequades.

El taller pretendrà demostrar a l’alumne que el camí de l’autoedició d’un treball discogràfic no és tan difícil com pot semblar en un principi. Partint dels conceptes bàsics de la indústria musical, passant per algunes nocions tècniques i legals, així com per les possibles formes de finançament, promoció i difusió dels projectes, el taller oferirà a l’alumne exemples clars i pràctics i recursos amb un llenguatge fàcilment comprensible per tal que adquireixi les capacitats necessàries per autoeditar projectes musicals.

Per a més informació: ehsona@euskaletxeak.org

86368_1

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.