Mutxikontrapàs, Tania de Sousa i Txo!

November 1, 2014 · Print This Article

El ritme de l’EH Sona no s’atura i aquesta setmana tenim noves propostes que inclouen la novetat d’enguany, l’espai infantil del festival. Així doncs tindrem tres noms protagonistes: Mutxikontrapàs, Tania de Sousa i Txo! I anirem fent boca per als propers concerts de l’EH Sona!

Divendres la fusió de tres músics arriba al festival de la mà de Mutxikontrapàs (Carles Belda + Javi P3z + Jon Lonbera) i prometen que la nit serà ben distreta al CAT. I dissabte, un dona amb molta força, i que ja hem sentit amb Fermin Muguruza i Zuloak, aterra en solitari a l’EH SONA, es tracta de Tania de Sousa.

Però això no és tot. Divendres 7 de novembre comença també la nova aposta de l’EH Sona: Txo! L’espai infantil del festival té tres propostes per a grans i petits en forma de tallers i concerts i sense que us costi ni un euro!

I ja sabeu que tenim un munt de descomptes i l’abonament del festival que no podeu deixar escapar! Així que no teniu excusa per no gaudir de la bona música basca! Mentrestant, us deixem imatges dels primers concerts perquè aneu fent boca.

108ef745-a4c7-4a54-bae5-1ac061f75caa

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.