Ze Esatek, Mursego i Bide Ertzean

October 25, 2014 · Print This Article

Ara sí que ja no s’atura! El festival de música basca de Barcelona, l’EH SONA ha començat a rodar i ja no hi ha qui el pari! Hem tingut un inici de festa amb dos concertassos: la inauguració a càrrec de Lou Topet i el ritme de reggae de Revolutionary Brothers. Però l’EH Sona tot just comença! Aquesta setmana tenim tres noves propostes, diferents, fantàstiques, imprescindibles.

La festa comença divendres de la mà de Ze Esatek. Un concert que us obligarà a ballar i moure tot el cos mentre gaudiu també del trikipoteo que acompanyarà la nit que dóna el tret de sortida al cap de setmana. Dissabte serà el torn de Mursego a l’Euskal Etxea, una proposta diferent que segur que us enganxa. I diumenge, el pop de Bide Ertzean sonarà al Harlem Jazz Club. Propostes per a tots els gustos i per a totes les butxaques!

Però això no és tot, els propers dies, més concerts, dels quals ja en podeu comprar les entrades. I també el TXO!, l’espai infantil de l’EH SONA!

kartela_haundia_bektorizatua
Recordeu que tenim descomptes i un abonament que segur que us donen un cop de mà per gaudir de la millor música basca!

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.