24/10: Comença EH Sona 2014!

October 18, 2014 · Print This Article

Comença el temps de descompte! Divendres 24 d’octubre comença el festival de música basca a Barcelona, l’EH Sona, que enguany arriba a la dissetena edició. És el certamen més important del món fora de les fronteres d’Euskal Herria. I aquest 2014 torna, com sempre, amb la millor música basca que ja coneixes i la que has de descobrir. Tornen les nits de concerts inoblidable. I enguany, a més, torna amb novetats.

El tret de sortida serà divendres amb un concertàs gratuït de Lou Topet i abans o després, esperem que ens vingueu a veure al Txoko! I l’endemà, ja us esperem amb les piles carregades per a veure Revolutionary Brothers. Festa garantida!

Ja teniu el cartell del festival i la web aviat estarà al 100% amb tots els detalls dels dies, els llocs i els preus dels concerts. No us perdeu l’apartat de descomptes perquè n’hi ha un munt, i un de ben especial per als socis i sòcies de l’Euskal Etxea!

No us voldreu perdre cap dels concerts. Com sempre, hi trobareu grups consagrats (Su Ta Gar, Ze Esatek o Kashbad) i artistes de culte però també propostes desconegudes a Catalunya (Tania de Sousa en solitari o Mursego entre d’altres) des les quals us en fareu fans!

I si encara en voleu més… dues novetats! D’una banda, un taller d’autogestió musical amb Ainara LeGardon. De l’altra, una proposta que ens fa especial il·lusió: Txo, l’EH Sona dedicat als més petits de casa: tres propostes que gaudireu grans i petits!

Estigueu ben atents a aquets bloc i al nostre twitter i facebook per saber-ne tots els detalls!

kartela_haundia_bektorizatua

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.