EH SONA 2014 badator!

October 11, 2014 · Print This Article

Fa un any que l’esperàveu i ja torna a ser aquí! Torna el festival de música basca més important del món fora de les fronteres d’Euskal Herria. Torna més d’un mes dedicat a la millor música basca que ja coneixes i la que has de descobrir. Tornen les nits de concerts inoblidables… TORNA EH SONA 2014! Ja el tenim aquí! I enguany, a més, torna amb novetats.

De moment us avancem el cartell i ja us diem que no us voldreu perdre cap dels concerts. Com sempre, hi trobareu grups consagrats i artistes de culte però també propostes desconegudes a Catalunya des les quals us en fareu fans!

Però això no és tot. Volem fer arribar la cultura a tots els racons i que sigui assequible per a tothom! Per això, ben aviat us informarem dels nombrosos descomptes els quals us en podeu beneficiar.

I si encara en voleu més… dues novetats que us avancem. D’una banda, un taller d’autogestió musical amb Ainara LeGardon. De l’altra, una proposta que ens fa especial il·lusió: Txo, l’EH Sona dedicat als més petits de casa!

Estigueu ben atents a aquets bloc i al nostre twitter i facebook per saber-ne tots els detalls!

Print

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.