Ze Esatek + corretasques

October 4, 2014 · Print This Article

31/10/2014 Divendres, 21h a l’Euskal Etxea. EH SONA: Ze Esatek! + Corretasques/Trikipoteo. GRATUÏT. El Trikipoteo comença a les 18h a l’Euskal Etxea i el concert a les 21h també a l’Euskal Etxea. La venda de tiquets per al trikipoteo es farà a partir de les 17.30h

Ze Esatek! És una banda de rock, reggae i ska que es va formar a Euskal Herria l’any 2009, amb membres de grups com Trikizio, The Txortains, Skunk, Harlax o Nuke. La filosofia de la banda és crear festa allà on van amb l’estil disbauxat del grup, fent moure i divertir-se a la gent. A l’Euskal Etxea presentaran el seu nou disc “Ibuprofeno”, tota una declaració d’intencions per a l’endemà.

YouTube Preview Image

Comments

Una Resposta en “Ze Esatek + corretasques”

  1. Ze Esatek, Mursego i Bide Ertzean : Euskal Etxea Barcelona on October 25th, 2014 8:03 pm

    [...] festa comença divendres de la mà de Ze Esatek. Un concert que us obligarà a ballar i moure tot el cos mentre gaudiu també del trikipoteo que [...]

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.