Revolutionary Brothers

October 4, 2014 · Print This Article

25/10/2014 Dissabte, a les 20h a l’Euskal Etxea. EH SONA: Revolutionary Brothers. Preu: 3€ anticipada (codetickets)/5€ taquilla. Socis/es Euskal Etxea gratuït si es reserva entrada amb antel·lació. Consulta DESCOMPTES a www.ehsona.com

Revolutionary Brothers són un referent clar en l’escena reggae amb dotze anys de trajectòria. En els últims cinc anys han estat un dels Sound Systems més actius de l’estat amb més de 400 concerts.

En aquest temps han consolidat el seu projecte amb un estil fresc i modern, presentant un directe contundent amb pinzellades de dancehall, hip-hop i jungle. Prova d’això és que han compartit cartell amb alguns dels més grans exponents internacionals del gènere clàssic i modern: Alpha Blondy, Alton Ellis, Jimmy Cliff, The Heptones, Burning Spear, Derrick Morgan, Little Roy… Daddy G Massive Attack, Tippa Irie, General Levy, Bennie Man, Natty King, Cecile, Heartical…

Tenen 6 treballs editats i autoproduits com Revolutionary Brothers, entre 2008-2013, cadascun ha marcat un pas diferent en la seva forma de viure la música: el primer va ser un “aquí estem”, el segon una “guerra musical”, el tercer reivindicació que “Revolutionary Brothers tenen moltes cançons que tocar”, la quarta “una recopilació de temes inèdits d’estudi” per no guardar-se res bé en “casa”. .

Al 2013 han fet un pas més amb la creació del seu segell Revolutionary Brothers Music. En el seu primer any de vida expliquen ja amb dues referències, un 7” digital i un disc vinil 10” que són el canvi de compromís, de passió i de so.

YouTube Preview Image

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.