#EUSKARAESLHORA d’aprendre euskara!

September 6, 2014 · Print This Article

Comença un nou curs i ho fem amb més ganes que mai! Ben aviat et donarem tots els detalls de la “nova temporada” però el que ja saps que segur que trobaràs a l’Euskal Etxea, són les millors classes d’euskara en un ambient euskaldun!

L’euskara és més fàcil del que penses i en saps més del que et puguis imaginar! D’això en sabem un munt a l’Euskal Etxea i per això t’animem a aprendre’n amb nosaltres! Ben aviat veuràs que saps més euskara del que penses i en voldràs aprendre més! On? A l’Euskal Etxea! A més, pots fer-ho per menys de 2 euros al dia! (1,25 si ets soci/a). Encara ets a temps de matricular-te! Pots fer-ho fins al 19 de setembre!

I si no pots venir a classe, fes-ho a distància! Et posem l’euskara a l’abast!

Tota la informació la pots trobar aquí, o vine a conèixer-nos l’Onze de Setembre! Ens trobaràs al passeig de Lluís Companys i a la placeta Montcada (davant del restaurant).

euskara550x365

Comments

Una Resposta en “#EUSKARAESLHORA d’aprendre euskara!”

  1. Pepa on September 8th, 2014 3:09 pm

    Envieu-me info dels cursos d’èuskar, a nivell 0, presencials.

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.