Zarra

May 24, 2014 · Print This Article

13/06/2014, Divendres a les 20h a l’Euskal Etxea. Concert acústic: presentació del seu nou disc. Gratuït/doan.

Borja Zarrabeitia, “Zarra“, ens presenta “Cuatro canciones”. Quatre històries que comparteixen un univers comú. Quatre contes, quatre imatges, quatre sensacions. Amb la seva guitarra acústica com a únic acompanyament, Zarra beu a parts iguals entre el rock, el country i el folk. A cavall entre Barcelona i Bilbao, aquest basc inquiet per explicar històries ja fa deu anys que toca en sales catalanes i basques. Un cantautor que no s’adapta als convencionalismes i es presenta a l’escenari amb un estil propi molt peculiar i impossible que et deixi indiferent: o et captiva, o marxes corrent.

YouTube Preview Image

Borja Zarrabeitia, Zarrak, “Cuatro canciones” aurkeztuko digu. Lau ipuin, lau irudi, lau sentsazio. Bere gitarra akustikoa bakarrik duela lagun, Zarrak rocka, countrya eta folka lantzen ditu. Bartzelona et aBilbo artean bizi da, duela 10 urtetik hona Kataluniako eta Euskal Herriko aretoetan mugitzen da. Konbentzionalismoetatik urruntzen den kantautore bat, estio propio eta berezi batekin: bereganatuko zaitu edota ihes eginaraziko, ez dago erdibiderik.

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.