Retrat emocional de La Concha

April 26, 2014 · Print This Article

Un diàleg a dues veus que, en forma de lectura dramatitzada, ens acosten a un dels racons més encantadors del País Basc; la Bahía de la Concha. Carlos Zabala i Paul Berrondo ens ofereixen un retrat de les relacions humanes en la Donostia post-ETA. Una visió aguda de la societat donostiarra, que desitja la pau i la reconciliació però, sobretot, la necessita.

Un passeig, aparentment plàcid, per la Concha ens convida a descobrir les petites i grans misèries d’aquest racó entranyable de la costa basca. L’exdona d’un terrorista anomenat “Paquito”, el pare d’aquest que és a punt de jubilar-es, la dona més rica de la ciutat, un regidor tirotejat per ETA (que l’única cosa que conserva intacte és el sentit de l’humor), un adolescent afganès homosexual que ha escapat in extremis dels talibans per acabar demanant caritat a la platja, un dofí exhibicionista homònim del terrorista…
Amb aquesta lectura dramatitzada, i a través de quatre contes, Carlos i Paul teixeixen un breu i expressiu tapís de relacions humanes en un Sant Sebastià post-ETA. Un brillant relat amb històries independents i alhora entrecreuades.

Preu: 8€ (socis/sòcies 5€)

BahíaConcha_barana550x365

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.