Mihiluze

April 26, 2014 · Print This Article

28/05/14, Dimecres a les 19.30h a l’Euskal Etxea. Concurs d’alumnes d’euskara.

Mihiluze és un concurs que ha tingut un gran èxit a Euskal Telebista (ara també a TV3 de la mà de Bocamoll). Els concursants, en aquest cas l’alumnat d’euskera de tota Barcelona, hauran de superar unes proves jugant sempre amb aquesta llengua: desxifrar missatges SMS, acabar versos, contestar preguntes… Al final, en aquest divertit concurs, l’equip guanyador és aquell que millor coneix la llengua i la cultura.

Mihiluze2013

Mihiluze programa oinarritzat hartuz. Lehiakideak Bartzelona osoko euskara ikasleak izango dira eta hainbat froga eta joku gainditu beharko dituzte: SMS mezuak deszifratu, bertsoak osatu, galderei erantzun… ‘Amaieran, hizkuntza eta kultura gehien ezagutzen duen taldea da irabazle lehiaketa bizi eta dibertigarri honetan’.

Comments

2 Respostes en “Mihiluze”

  1. Gorka Erromero on May 28th, 2014 8:35 am

    Aurtean berriro irabaziko dut! kar kar kar!!!

  2. Gorka Erromero on May 28th, 2014 8:35 am

    Irabakiko dut aurtean berriro!

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.