Concurs de microcontes i megacontes!

April 26, 2014 · Print This Article

Ja està en marxa el concurs de #mikroconte #mikroipuina i #megaconte #ipuintzarra i volem que aquest any també sigui un èxit! Participa-hi amb els hashtags corresponents i podràs guanyar un lot de llibres i un sopar de pintxos al nostre txoko! Tenim un premi per a cada modalitat. Anima’t!

Dins la programació de Literaldia 2014 us proposem diversos concursos! Un d’ells és el de #mikroconte #mikroipuina, que va començar el dia de Sant Jordi i seguirà durant dues setmanes. Després editarem un recull dels contes que ens han enviat, tan en català com en euskara i us el farem arribar. També hi haurà un guanyador per a cada llengua que s’emportarà un lot de llibres, cortesia de Pol·len Edicions i l’editorial Elkar, i un sopar de pintxos al nostre txoko! Anima’t i vine a sopar gratis.

Un altre dels concursos és el del conte col·lectiu, #megaconte #ipuintzarra. Igual que amb els microcontes, editarem el resultat amb totes les participacions i us el farem arribar. En aquest cas, per participar-hi només cal que estigueu atents i atentes a l’actualització que anem fent cada dia entre setmana a les 12h al nostre twitter i al facebook. Entre tots els participants també sortejarem un altre lot de llibres i el guanyador o la guanyadora podrà venir a sopar pintxos gratis al txoko. No t’ho perdis!

pintxos550x365

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.