Bahía de la Concha

April 5, 2014 · Print This Article

09/05/2014 Divendres, 20h a l’Euskal Etxea. Lectura dramatitzada a càrrec de Carlos Zabala i Paul Berrondo: Bahía de la Concha. Preu: 8€ (socis/sòcies 5€).

Un, aparentment, plàcid passeig per la Bahía de la Concha ens porta a descobrir les petites i grans misèries d’un dels racons més encantadors del País Basc.
L’exdona d’un terrorista anomenat “Paquito”, el pare d’aquest que és a punt de jubilar-es, la dona més rica de la ciutat, un regidor tirotejat per ETA (que l’única cosa que conserva intacte és el sentit de l’humor), un adolescent afganès homosexual que ha escapat in extremis dels talibans per acabar demanant caritat a la platja, un dofí exhibicionista homònim del terrorista…

Amb aquesta lectura dramatitzada, i a través de quatre contes, Carlos i Paul teixeixen un breu i expressiu tapís de relacions humanes en un Sant Sebastià post-ETA on la Pau i la Reconciliació són tan un profund desig com una necessitat urgent per a la majoria dels seus habitants. Un brillant relat amb històries independents i alhora entrecreuades.

Passejant a Dolores, el primer dels quatre contes, va guanyar el Primer Premi de Contes de la Universitat de Deusto el 2001.

Poster Bahia de la Concha550x365

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.