Gernika bajo las bombas

January 25, 2014 · Print This Article

13/02/2014 Dijous, 21.30h Cinemes Girona. ZINEMALDIA.CAT: Gernika bajo las bombas. Estrena de la pel·lícula i inauguració del festival. Entrades anticipades aquí o a les taquilles del cinema. Assistents: LANDER OTAOLA, PEP TOSAR, MARK SCHARDAM i AIZPEA GOENAGA

TV-Movie, col·laboració de TV3 i EITB, de 2 capítols de 75 minuts cadascun, sobre el bombardeig de Guernica. La minisèrie està protagonitzada per Marc Clotet i Sara Casanovas, juntament amb Egoitz Sánchez, Lander Otaola, Roberto Álvarez, Antonio Dechent, Pep Tosar i Ramón Barea, entre altres. S’hi expliquen històries entrellaçades barrejant personatges històrics i reals amb personatges de ficció. Va ser estrenada al Festival Internacional de Donostia-Sant Sebastià. A Zinemaldia.Cat s’hi podrà veure la versió reduïda adaptada al cinema.

YouTube Preview Image


Luis Maríasen film honetan Marc Clotet, Aitor Mazo, Lander Otaola edota Pep Tosar moduko aktoreek hartu zuten parte, TV3 eta EITBren arteko ekoizpen bat delarik. Gernikako bonbardaketari buruzko telebistarako serie bat, oraindik estreinatu gabea. Donostiako Nazioarteko Zinemaldian estreinatu zen.

Comments

4 Respostes en “Gernika bajo las bombas”

 1. Segona setmana de bon cinema basc : Euskal Etxea Barcelona on February 15th, 2014 8:06 pm

  [...] sortida del festival ha estat el passat 13 de febrer amb la inauguració del certamen i el passi de Gernika bajo las bombas, una producció basca que ha tingut també participació catalana. Així, a la gran pantalla o als [...]

 2. 50 entrades dobles per Zinemaldia! : Euskal Etxea Barcelona on February 10th, 2014 11:54 am

  [...] i periodistes. Assisteix a la inauguració de Zinemaldia i podràs veure l’estrena de “Gernika bajo las bombas” acompanyat/da dels seus protagonistes. Només et calen dues coses: la primera, ser soci/a de [...]

 3. Comença Zinemaldia.Cat! : Euskal Etxea Barcelona on February 8th, 2014 8:09 pm

  [...] de sortida del festival serà el proper 13 de febrer amb la inauguració del certamen i el passi de Gernika bajo las bombas, una producció basca que ha tingut també participació catalana. Així, a la gran pantalla o als [...]

 4. Sorteig: inauguració Zinemaldia : Euskal Etxea Barcelona on February 1st, 2014 8:02 pm

  [...] i periodistes. Assisteix a la inauguració de Zinemaldia i podràs veure l’estrena de “Gernika bajo las bombas” acompanyat/da dels seus protagonistes. Només et calen dues coses: la primer, ser soci/a de [...]

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.