Ez ahaztu-No oblidem: última setmana

January 25, 2014 · Print This Article

Darrera setmana del cicle de memòria història a l’Euskal Etxea! Encara teniu l’oportunitat de fer memòria i no oblidar! Aquesta setmana us proposem dues activitats. No us les perdeu!

Acaba el mes de gener i acaba el cicle Ez Ahaztu-No Oblidem. I ho fa amb dues propostes. D’una banda, la projecció del documental sobre memòria gitana durant la Guerra Civil i la dictadura a Euskal Herria. De l’altra, la preestrena del documental d’Ander Iriarte Etchevarriatik-Etxeberriara que tracta d’indagar la importància que ha tingut la violència dins del món de l’esquerra abertzale, (entenent aquesta com un grup gran i heterogeni). La violència això sí, expressada en les seves diverses formes, (la d’ETA, la policial, la política, la del poble, la de l’estat, la psicològica, etc).

gitanos-vascos

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.