Fem memòria: Txiki eta Otaegi

January 18, 2014 · Print This Article

El 2014 el comencem fent memòria. El cicle dedicat a la memòria històrica, Ez ahaztu- No oblidem, torna enguany amb noves propostes. Aquesta setmana te’n ferm tres, dues relacionades amb Txiki i Otaegi i una tercera amb el barri oblidat del Tres Turons

Fem memòria dels 35 anys de l’Euskal Etxea, del paper de les dones basques durant la Guerra Civil, descobrim la Barcelona del 1714, fem una ruta per barris oblidats com la Mina o els Tres Turons o aprenem de la memòria gitana durant la Guerra Civil.

Tot això i molt més, aquest gener a l’Euskal Etxea. I com sempre, tot plegat acompanyat dels caps de setmana amb concerts, el pintxo pote per 2€ dels divendres, la Tamborrada i el Campionat de Mus! I com sempre, amb activitats gratuïtes o a preus populars! Posem la cultura a l’abast de tothom!

Tota la informació aquí.

1505339_600401006680285_286665799_n

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.