Demana una txapela als Reis Mags!

January 4, 2014 · Print This Article

Si l’Olentzero o el Tió no te la van portar, encara hi ets a temps. Segur que els Reis Mags d’Orient estan disposats a fer-te feliç i portar-te una txapela perquè gaudeixis de fantàstics descomptes, activitats gratuïtes i sortejos. Però això no és tot! Vols fer tu de Rei Mag? Vols fer un bon regal per a algú que estimes? Un regal que li permeti gaudir de la cultura basca al màxim? Un regal que, a més, et suposi poder triar entre un munt d’obsequis? Doncs no t’ho pensis més! Aquest Nadal, regala una txapela!! Regala a algú ser soci/sòcia de l’Euskal Etxea Barcelona i posa el teu granet de sorra a difondre arreu la cultura basca! Ja en som 500!!!!

Ara més que mai, posar-se la txapela i posar-la és gaudir de la cultura en tots els sentits. D’una banda, cap a enfora, fent que la cultura basca arribi cada vegada a més llocs, a més persones, a més racons. De l’altra, cap a endins, gaudint de les més de 120 activitats, festivals i propostes que cada any et fa l’Euskal Etxea. I ara, amb descomptes, avantatges i sortejos exclusius! Per això, si ja portes la txapela segur que vols que algú altre se la posi, i la millor manera és regalar-li una txapela aquest Nadal. A més, obtindràs un obsequi que podràs triar.

I si la persona a qui li regales és a l’atur, jubilada, estudiant, o bé és una família amb criatures menors de 18 anys, us podreu beneficiar d’un preu especial.


QUÈ T’ENDURÀS A CASA SI REGALES UNA TXAPELA?
- Si portes un nou soci/a: et regalem una bossa i una samarreta de l’Euskal Etxea dissenyades per Kukuxumusu
- Si regales una txapela per un curs: et regalem un abonament a Zinemaldia. cat, enguany amb només estrenes del millor cinema basc als Cinemes Girona!

socisnadal

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.