L’home trencat

December 21, 2013 · Print This Article

18/01/2014 Dissabte, 20h a l’Euskal Etxea. Concert: L’home trencat (folk). Preu: 4€ (socis/es gratuït, cal inscripció prèvia aquí) a codetickets.com

L’Home Trencat, alter ego de Guillem Rigol, és una proposta acústica amb perfums de folk americà i pop català. La proposta, en format duet, compta amb la inestimable companyia de Mathías Tabassi al baix i les percussions. La veu i les lletanies de guitarra, baix i charango fan que la seva proposta artística brilli com una joia de folk artesanal i l’alt-country.

Els seus directes són un viatge introspectiu que transita per paratges onírics i camins polsegosos. Les seves lletres, a vegades ocupades en ressaltar les preocupacions més banals de l’ésser humà, com una forma de crítica a una societat encotillada en l’absurd, i d’altres plenes de ràbia i ironia, s’eleven en melodies senzilles i ritmes circadiaris.

En l’actualitat presenten la demo “Búfal Blanc” (2013) i giren amb un espectacle de música en directe de prop d’una hora i mitja.

Home-Trencat-2013

L’Home Trencat, Guillem Rigolen alter egoa, folk amerikar eta pop katalana jasotzen dituen proposamen akustiko bat da. Bikote formatokoa, Mathías Tabassi dago perkusioa eta baxuan. Ahotsak, kitarrak, baxuak eta charangoak folkaren harribitxi baten modura dir-dir eginarazten du proposamena.

Zuzenekoak bidaia barnerakoiak dira, ametsezko paisaietan barna garabiltzatenak. Letra batzuk gizakiaren ardura soilenak agertzen dituzte, eta beste batzuk berriz, amorru eta irnoiaz beterikoak dira. “Búfal Blanc” (2013) lana aurkezten dabiltza eta ordu eta erdi inguruko ikuskizuna eskaintzen dute.

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.