Su Ta Gar: vés-hi gratis o sigues VIP!

November 23, 2013 · Print This Article

Aquesta setmana hem decidit fer-vos un triple regal! Fem un sorteig obert a tothom en el qual deu persones podran anar gratis al concert de Su Ta Gar! Però això no és tot! T’imagines poder acompanyar SU TA GAR al concert que faran a Razzmatazz per l’EH Sona? T’imagines ser un convidat/da VIP? Doncs deixa d’imaginar! Si ets soci/a de l’Euskal Etxea, tu i una persona que t’acompanyi podeu passar una nit única amb aquest grup! I encara tenim un altre regal!!!

Aquesta setmana no us fem un regal, sino tres!

D’una banda, sortegem 10 entrades individuals per anar al concert de Su Ta Gar! Tant si ets soci/a de l’Euskal Etxea com si no ho ets, pots ser una de les persones afortunades! Només et cal omplir aquest formulari!

I si sou socis/es de l’Euskal Etxea…
Ja sabeu que per als socis i sòcies fem el que calgui. Perquè us ho mereixeu! Per això, si voleu ser els/les convidat/des de luxe, només cal creuar els dits, omplir el FORMULARI!

Però encara tenim una sorpresa més per als socis i sòcies… Si veniu amb una altra persona, un dels dos entrarà gratis! És a dir, entreu dues persones amb una entrada!

Molta sort!

YouTube Preview Image

Comments

Una Resposta en “Su Ta Gar: vés-hi gratis o sigues VIP!”

  1. Miquel Caelles on November 27th, 2013 9:22 am

    Sóc molt fan dels SU TA des de fa més de 20 anys i m’agradaria que algun amic meu m’acompanyés en aquesta gran vetllada!

    AUPA SU TA GAR! Visca els Països Catalans Lliures i Gora Euskal Herria askatuta!

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.