Gatibu + Eskean Kristö

November 2, 2013 · Print This Article

23/11/2013 Dissabte, 20h, Razzmatazz 2. EH SONA: GATIBU + ESKEAN KRISTÖ. Preu: anticipada 8€ / taquilla 10€. Venda d’entrades a l’Euskal Etxea i a Codetickets. Consulta punts de venda i descomptes.

GATIBU: Neix d’una idea iniciada pels músics Alex Sardui i Haimar Arejita. Mikel Caballero i Gaizka Salazar se’ls uniran perquè el projecte de la banda de Gernika prengui cos. Això va passar fa deu anys, el 2002, pel que Gatibu celebra el desè aniversari. Treuen un disc cada dos anys, i ara arriba el cinquè. Gatibu ha compost en total quaranta cançons noves, interessants, fenomenals i memorables. Ara van set. Des del començament, les cançons de Gatibu tenen l’empremta d’enganxar a la primera, de ser carn de singlea les ràdios. Els temes t’acosten a l’alegria de cop.

YouTube Preview Image

ESKEAN KRISTÖ: Eskean Kristö flamants guanyadors del II Concurs EH SONA 2013, aquest grup de rock& roll euskaldun de la vall biscaína d’Arratia promet buidar les seves entranyes a l’escenari de la Razzmatazz. Influències rockeres, tant angleses com americanes, dels 70.

YouTube Preview Image

Comments

2 Respostes en “Gatibu + Eskean Kristö”

  1. Mikel on November 19th, 2013 3:01 pm

    Aupa Gatibu eta aupa Euskal Etxea!!

  2. Sigues VIP al concert de Gatibu : Euskal Etxea Barcelona on November 16th, 2013 8:04 pm

    [...] 16, 2013 · Print This Article T’imagines poder acompanyar Gatibu i Eskean Kristö al concert que faran a Razzmatazz per l’EH Sona? T’imagines ser un convidat/da VIP? [...]

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.