Sortegem dues ampolles de vi!

October 19, 2013 · Print This Article

Continuem en un mes dedicat a la gastronomia basca amb el cicle EH a la Taula. I el sorteig de la setmana no n’és una excepció. Hem après a fer pintxos, a cuinar seguint la tradició basca, hem fet un tast d’oli i hem gaudit dels millors vins bascos. Així doncs, aquesta setmana us oferim la possibilitat de guanyar dues ampolles de vi DO Nafarroa gràcies al Consell Regulador de Vins de Navarra.

Es tracta del vi que vau assaborir al tast de la setmana passada! Us voleu endur a casa les dues ampolles? Doncs només us calen dues coses. La primera, ser socis o sòcies de l’Euskal Etxea, i la segona omplir el formulari. Molta sort a tothom!

fot_cuidados_servicios_interior

Comments

2 Respostes en “Sortegem dues ampolles de vi!”

  1. Iban sanchez on October 23rd, 2013 4:33 pm

    Nafarroa munduko zati onena!!!

  2. Susana López on October 23rd, 2013 10:17 am

    Bon día, avera.. sin tinc sort y me tocan a mi .Eskarri

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.