Bide Ertzean

October 12, 2013 · Print This Article

25/10/2013 Divendres, 20h, Passeig del Born. EH SONA: Bide Ertzean. Concert Pop. GRATUÏT

La gent de Bide Ertzean mai ha estat amiga de seguir corrents ni modes. Sorgeixen com a alternativa acústica del grup Deabruak Teilatuetan per participar porteriormente en el muntatge multimèdia “Dena lanbrotute ikustot”. Seran Joni, Karlos i Ima qui formin el grup el 1998. Des d’aleshores, són cinc i han demostrat amb escreix que actualment són el grup pop basc amb majúscules. En aquest nou treball, el grup BIDE ERTZEAN ha posat el seu punt de mira en la dècada dels 70. Però més que en la nostàlgia, aquestes cançons s’inspiren en la reflexió. S’han fixat en la il · lusió i la tenacitat que molts joves van exhibir en aquella època plena d’incerteses. S’han esforçat a explicar els valors que ens han arribat vius, sense donar l’esquena als nusos que no han estat alliberats.

Lan berri honetan, Bide Ertzean taldeak 70eko hamarkadan ipini du begipuntua. Baina nostalgiatik baino, hausnarketatik gehiago dute kantu berri hauek. Ziurtasun gutxiko garai hartan, orduko gazte askok azaldu zuten grina zein ilusioan erreparatu dute, bizirik iritsi zaizkigun balioak eta irakaspenak zenbatzen saiatu dira, askatu gabe jarraitzen duten korapiloak saihestu gabe

Tota la informació d’EH SONA a:
www.ehsona.com
Facebook: www.facebook.com/ehsona2013
Twitter: @EHSona2013
YouTube Preview Image

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.