Pintxo Poteoa

September 21, 2013 · Print This Article

04/10/2013 Divendres, 19h pels carrers de Ciutat Vella. EH A LA TAULA: Pintxo poteoa (pels bars bascos de Ciutat Vella).

Vine a començar l’EH a la Taula amb nosaltres!! Gaudeix del pintxo pote al Txoko, al Baserri Taberna i al Bidasoa. Ens reunirem a les 19h al Txoko de l’Euskal Etxea, per tastar després el pintxo pote al Baserri, anar a continuació al Bidasoa i tornar al Txoko de nou.

Beguda i pintxo a 2€ al centre de Barcelona? És possible?? Sí!!! Gràcies al Bidasoa, al Baserri i a l’Euskal Etxea, podrem viure el pintxo pote al centre de la ciutat, i beure i menjar pintxos d’altíssima qualitat i millor ambient!

pintxo

Comments

Una Resposta en “Pintxo Poteoa”

  1. Un mes de gastronomia basca! : Euskal Etxea Barcelona on October 5th, 2013 8:04 pm

    [...] bascos als nostres tallers. Podràs fer un tast de vins, d’oli i de sidra. Podràs fer una ruta pels bars de pintxos del Born. Podràs demostrar que fas la millor truita de patates… Encara no t’has inscrit a cap?! [...]

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.