Comença un nou curs!

August 31, 2013 · Print This Article

Política, muntanya i música. Són els tres protagonistes que donen tret de sortida al nous curs de l’Euskal Etxea. Arriba el mes de setembre i l’Euskal Etxea torna a obrir les portes amb centenars d’activitats i propostes culturals.

Enguany, el present d’Euskal Herria, la muntanya i la música, seran els protagonistes d’aquest inici de curs.

Amb la voluntat de seguir fent arribar la cultura basca a tots els racons, l’entitat segueix apostant per la cultura tot i les retallades que afecten el sector. Bona prova en són, un any més, les activitats gratuïtes i a preus molt populars que ofereix l’Euskal Etxea.

euskal_iraila

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.